EKKTA | Creative Unity
Innovatie


Technologie en kennis herdefiniëren alle aspecten van de hedendaagse informatiemaatschappij. IE-gerelateerde ondernemingen staan vooraan bij innovatieve veranderingen.

Het razendsnelle tempo van technologische ontwikkelingen heeft een enorme impact op bestaande markten, nieuwe markten en het binnenhalen van nieuwe klanten.

De ruime beschikbaarheid van technologie leidt tot een steeds sterkere concurrentie. Ondanks de hevige concurrentie kunt u met onze adviezen van uw ideeën een succes maken.

promo.boxes.innovation.440X300

In de beginperiode begaan veel start-ups missers, die later grote kosten en problemen met zich mee kunnen brengen.

Deze missers hebben doorgaans te maken met: intellectueel eigendom, het maken van heldere juridische afspraken, oprichters van het bedrijf, productontwikkeling en marketingkeuzes.

Door onze stevige juridische achtergrond en begrip van financiën, marketing en technologie bent u ervan verzekerd dat u in de cruciale startfase de juiste keuzes maakt.

promo.boxes.business.440X300

EKKTA’s expertise met intellectueel eigendom en daaraan gerelateerde bedrijven zorgt voor een uitstekende uitgangspositie om veelbelovende IT startups te herkennen. Via StartNub is EKKTA in een vroegtijdig stadium een actieve investeerder in innovatieve startups. De portfolio van EKKTA omvat bedrijven als Brainify, Floating Market B.V., Manus Machinae B.V., Almanapp, EventInsight.

EKKTA heeft ook de productontwikkeling van SPIN remote, Everykey, Mousr, ProtoFlux, en Skoog ondersteund.

promo.boxes.network.440X300

EKKTA ontwikkelt zelf op het moment verscheidene innovatieve IT producten op het gebied van elektronica en robotica.

Verder hebben we een mooi concept helpen ontwikkelen naar de innovatieve service genaamd Preenster. In de sectie Producten kunt u meer lezen over dit succesverhaal.

Wij bieden de volgende diensten: Ondernemersadvies, vroegtijdige investeringen in technologische start-ups (StartNub), software, robotica en slimme electronica.

promo.boxes.prototyping.440X300


rfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-slide