EKKTA | Creative Unity
Over ons


De creatieve industrie is erg divers en innovatief. Er bestaat een veelvoud aan bedrijfs- en marketingmodellen.

Bedrijfsgroottes variëren van kleine start-ups tot grote multinationals en intellectueel eigendom speelt een belangrijke speelt.

De creatieve industrie wordt gekenmerkt door een klein aantal grote spelers.

Het overgrote deel van de bedrijven bestaat echter uit MKB-ers, die met innovatieve oplossingen snel en flexibel op nieuwe mogelijkheden kunnen inspelen.

promo.boxes.ekkta.briefcase.nl

Door crowdfunding en toegang tot durfkapitaal is het aantal IT start-ups enorm gestegen.

Dit geldt met name voor start-ups die nieuwe technologieën op de markt brengen of zicht richten op technologie gebaseerde innovatieve diensten.

EKKTA werkt vooral samen met zelfstandige softwareontwikkelaars, artiesten en muzikanten, en start-ups en MKB-ers die actief zijn in de digitale economie.

chart.startups.expertise.nl

Onderzoek wijst uit dat rond een derde van alle start-ups problemen ondervindt met het verdienen van geld met hun ideeën.

Dit betekent dat een groot aantal ontwikkelaars met interessante ideeën en technologieën problemen hebben met het succesvol op de markt brengen van hun product.

EKKTA helpt bedrijven hiermee door professionele hulp te bieden bij creatief management, productontwikkeling, marketing, businessmanagement, en juridische vertegenwoordiging.

promo.boxes.creative.unity.nl

EKKTA heeft als slogan ‘Creative Unity’. Dit houdt in: creatieve ideeën omzetten naar een product dat klaar is om op de markt gebracht te worden en waar geld mee verdiend kan worden. Wij begeleiden u daarbij van A tot Z.

EKKTA wordt door zijn klanten gewaardeerd als trouwe partner.

De kwaliteit van onze consulting diensten is gebaseerd op een 20 jaar lange juridische carrière, brede algemene kennis en gespecialiseerde expertise.

promo.boxes.unique.expertise.nl


rfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-slide